Tredje prao dagen, CHECK!

Hej! Sitter nu vid våran ö i vårat kök och har precis ätit popcorn, alltid lika gott! Älskar verkligen popcorn! Idag på praoen fick vi jätte god lunch! Vi fick nån lax sak med potatis och en jäääättee god sås! Sen fick vi julmust och lätt öl, det var as gott! Men nu ska jag sova, Godnatt, Puss & Kram!


WaterWörld

Tittar på WaterWörld nu! Medan jag kollar på det så dricker/äter (vad säger man?!) min smoothie! Love that show! Chattar också med Malin! Puss&Kram



Första prao dagen, CHECK

Kom hem från praoen runt 15.20 :) Skulle ha kommit hem tidigare men jag och Lovisa kollade lite i affärer och stannade på Wayne's Coffe för att ta varsin stor och varm Chai Latte ♥ Att dricka Chai Latte är verkligen som att dricka jul i en kopp. Så jävlans gott! Men nu ska jag typ bara chilla lite, är sjukt trött! Btw, praoen idag var awesom, så jävlans mysigt där! Och alla som jobbar där är jätte snälla och maten vi får.. omg.. dör. SÅ JÄVLANS GOD! Hahah, mat älskare här ;) Puss & Kram

Första advent

Fösta advent idag! Snart jul.. LÄNGTAR! Men snön har ju inte kommit änn.. det suger. Jag vill ha snö nu! Men det kommer säkert, min kompis Max sa att det snöade/regnade inatt.. hmm, såg inte det själv men jaaja! Idag ska jag städa mitt rum och sedan ska jag snacka med Lovisa om ikväll! :) Men nu ska jag göra klart min önskelista och sedan börja städa mitt rum! Puss & Kram!



Måste ju också såklart ha en första advent bild! :)


soet.

Godnatt

Godnatt! Var ju på gymnasiemässan idag! Synd att om jag ska gå på den skolan som jag vill gå på så måste jag flytta.. :( Men jag älskar äventyr så det blir sälert as kul ju! Är iaf helt slut i benen... Såg massa 97:or där, undrade varför dom var där.. ? Aja, imorgon ska jag städa rummet, göra lite läxor och sedan träffa Lovisa får se vad vi gör på kvällen med det blir säkert awesome! Puss, Kram & Godnatt!


(jag vet, jag ser ut som en liten myra typ..) pälskling ♥

Fuck it, I'm young

Varför supa när man kan röka?
Varför röka när man kan knarka?
Varför knarka när man kan dö?
Varför dö när man kan leva?

But you only live once...


Hejsan min lilla blogg..

Alla med mobil gör denna!
Vem ringde senast, kille/tjej? Filippa
Vad har du för bakrundsbild?: Vetefan.. random
Vad stog det i ditt senste sms? FANNIE
Vad har du för ringsignal : Ojojoj, standard ringsignal
Vem är din första kontakt: Alexander Rossbrei
Vem är din femte kontakt?: Anna Gustafsson
Har du vart tsm med nr 10?: Hahah, nej ;)

Snabbt om gårdagen + ikväll

Mötte upp Gustav, Hannes och Elias i forum vid typ 5. Hängde där en stund, sen drog vi vidare till Slussen och åt middag på Taco Bar. Sen åkte vi helt random och kom till Enskede gård, och eftersom jag har bott i Enskede och gått i skolan där så hittade jag! *Stolt* Och sedan tog vi första bussen som kom och den tog oss till Kärrtorp, sen åkte vi till Gullmarsplan eller var vi nu var och fikade på Coffehouse by Gorge och sen drog vi vidare  till Slussen, hämtade Martin, Filippa och Vera och sedan drog vi till gullmarsplan, gick runt där ett tag, sen tillbaks till slussen, åt glass på McDonalds och där träffade jag Aice! (!!!!) As kul! :) Sen gick vi upp till Gondolen, eller Mariahissen som den heter, det var kallt som fan där uppe, men vi hade det as mysigt! :D Sen drog vi vidare till Elias och var där och kollade på film och snackade. Kom hem runt halv 1 :) Kvällen igår var verkligen as rolig och as mysig! Haha, sen hände lite grejer som inte får komma upp på bloggen! ;) Menmen, nu ska jag snart äta och sedan snacka med Isabel och se om vi ska hitta på nått! Puss & Kram!

(inga bilder från gårkvällen -.-)

KUUUUULLL INLÄÄGGG JOO TACK JAG VEEET!

Fredag, TAGGA

Yo! Sitter nu i NO salen och tittar på olika gymsasium på internet medan jag noterar lite mot krafter och sånt skit. Men ikväll ska jag träffa massa kompisar. Awesome ♥ Meeeeeeeeen hatar alla jävla inlägg om skolan och skit.. så nu orkar jag inte mer! Puss & Kram!


©Lovisa! Bilden är tagen i Nice, men jag står bredvid... ANNTECKNA DETT FÖR DET ÄR JU SÅÅÅÅ VIKTIGT ATT VETA! :)

Nolifer

Ditt utseende:
Hårfärg?Naturligt blondt
Har du någonsin färgat håret?: Nope
Längd? 162,5
Skostorlek? 37-38.
Ålder? snart 14 och ett halft
Piercingar ? None
Kärlek:
Har du kille just nu? Nope
Gillar du någon? Aaa, lite kanske
Vem? Haha, det kan jag ju inte skriva här
Har du haft många förhållanden? Nja, sådär
Smak & stil:
Vad har du på dig? Jeans, randig tröja, kavaj och mina älskade boots.
Hur ser dina trosor ut? Rosa spets
Bad days:
Har du varit full? Nej
Har du däckat? Noo
Har du haft sex på fyllan? Oskuld
Har du rökt? ("%#/#(ja
Har du snusat? Smakat... never again
Har du gjort något olagligt? Haha jaa
Har du slagit någon ner till marken? Yess
Yes&No:
Är du allergisk mot något? Ja
Tror du på gud? Halft typ
Har du en bästis? Yes.. fler! haha
Är du vegitarian? NEJ
Antingen eller: Mjölk/saft? Saft.
Ibumetin/alvedon? Alvedon.
Katt/hund? Hund
Cykla/gå? Gå
Kärlek/sex? Kärlek
Öl/vin? Öl
Dagens:

Dagens vill ha: En viss kille... :$

Dagens saknad: Michelle ♥

Dagens träning: Sprang till skolan

Dagens tråkigaste: Dubbel franskan.

Dagens måste: Köpa jeans

Dagens dricka: Cola.

Dagens köp: Nothing yet

Dagens mående: Kanska glad

Dagens låt: Starry Eyed

Dagens dusch: Duschade igår

Dagens frisyr: Slavrig bulle.

Dagens smink: Puder och Mascara.

Dagens klädsel: Jeans, randig tröja, kavaj och mina älskade boots.

Dagens händelse: Kom till skolan 09.00 när vi började 08.10...

Dagens planer: Plugga och chilla.

 

FEEETTT KULLLL ATT LÄSA DEEETTTAAA OCKSÅÅÅ.... ƒß¸ƒ®†√®@∞£$|$∞[


Heeemmmaaa

Nu är jag hemma! Eller jag koom hem för typ 15 min sen. Men idag har det varit ganska stressigt, gick i skolan från 8.10 till 14.35, hade ett läxförhör och glosförhör, sen kl 15.00 skulle våran klass + typ 2 klasser till vara ombytta och klara vid friskis och svettis för att ha nån gympa skit. Sen efter det missade jag bussen så jag fick skjuts av Evelyn hem och hennes as mysiga epa. Hon har typ skit stora kuddar i den så man sitter as skönt! Men sen när jag kom hem duschade jag snabbt, bytte om och pappa skjutsade mig till Orimge för då skulle jag på mitt konfiramtions ledarmöte. Sen skulle jag egentligen på yoga med Isabel, men vi hade nån Hjärt och lungräddnings sak som slutade kl 21.00, precis samma tid som yogan slutade. Synd, men nästa vecka kör vi! Efter konfa saken gick jag, Filippa, Vera, Elias, Gustav, Rikard och Rasmus till coop och sen kom pappa och hämtade mig och Filippa. Men nu är jag hemma! :D Ska nog göra middag (sent jag vet menmen) sen typ chilla och kolla på tv, har knappt några läxor heller! Puss & Kram!


Jag och Lovisa (som jag ska praoa med nästa vecka!) i Nice! Saknar Nice enormt mycket...

SO

Heeeeeeej // JAkob! :D Har SO nu! Hade ett läxförhör som kändes typ som ett prov, men det gick bra! Eller, det kändes rätt så bra i alla fall! ;) Men efter det här har jag Franska och då har jag glosor.. Hoppas det går bra! Men nu ska jag fortsätta jobba! Skönt, ända läxan jag har är att läsa min engelska bok och svara på några frågor, och boken är bajsprut lätt så det är fett bra! :D Men vi hörs bär jag kommer hem, då kommer lite plugg-tips från mig till er! Haha, hoppas ni tar åt er ;)


Puss & Kram!

Sex and the city

Ska nu sitta med ansiktsmaks-skit och kolla på Sex and the city som går nu på 3:an, sedan ska jag sova! Imorgon har jag ett SO läxförhör och jag tror jag är redo, kan ju alltid plugga lite innan lektionen på lunchrasten, om jag orkar! :)


Word.


Jag är med och..

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg på Pimpiinas blogg! Chacka in hennes awesome blogg genom att klicka här: KLICKA eller om du vill anmäla dig till hennes tävling så klickar du här: KLICKA


Grymt söt är hon ju också! :)

Just Nu


©fanniebou

©fanniebou

från: weheartit

från: weheartit

MIN FAVORIT SERIE BARA SÅ ALLA VET DET!  :)

Måndagen den 21 november 2011

Hejsan alla läsare! Matte provet jag hade idag gick väll.. sådär.. Nu sitter jag iaf i mitt rum i en stickad tröja och mina gråa mjukisbyxor. As mysigt. När jag kom hem idag luktade hela huset av pepparkakor, as gott! Och jätte mysigt att komma hem till ett hus som luktar jul! Men nu ska jag ut en snabb sväng med min hund Lilly och sedan ska jag plugga SO och Franska tills imorgon!


Romeo ♥
Hoppas ni får en fortsatt fin måndag! Puss & Kram!

Gooodmorgon!

Yo! Sitter nu i min säng och är sjukt trött, somnade inte förren kl 1 igår :o Ap trött. Sen har jag matte prov nu på morgonen så alla 9:or missar sovmorgonen. Inte kul. Men nu ska jag fixa mig! Hörs i skolan!


Inte för att jag ser ut så här när jag vaknar menmen, Puss & Kram!

Godnatt

Går och lägger mig nu! Godnatt!

Imorgon är det måndag

Måndag. Börjar på en ny vecka. Ser iaf mer fram emot denna vecka än vad jag gjorde för förra veckan. Nu har jag fixa med min blogg lite, så jag orkar inte mer. Ska göra några matte tal, läsa lite i vår engelska bok Once och sedan sova. Hörs imorgon bitti om jag inte försover mig.




Bara jag som har ett sug efter att festa? Hahah, men i helgen blir det fest! Tagga! Puss & Kram!

Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Känns bra. Att börja om på nytt. Och blogga seriöst denna gång. Plus att spotlife.se laddar alltid as länge och krånglar ofta. Plus att jag gillar blogg.se :) Men idag har jag pluggat, kollat på film, skypat, gjort ansiktsmask och nu kollar jag på vem kan slå Filip och Fredrik. Älskar det programet :)


Mm, pocky jordgubb skulle sitta bra just nu! Men det är ju bara en vecka kvar tills praon! Tagga till tusen! (Vi 9:or praoar ju bara 1 vecka, vecka 48) Puss & Kram